Volledige behandeling  (max 60 minuten)

Een volledige behandeling bestaat uit het knippen van de nagels, eelt verwijderen, een evt. likdoorn verwijderen, kloven, kalknagels en ingroeiende teennagels behandelen. De nagelomgeving reinigen en aansluitend de voeten insmeren met een voetbalsem.

 

Deelbehandeling  (max. 30 minuten)

Deze kan bestaan uit één van de volgende handelingen:

*Likdoorn verwijderen

*nagels knippen

 

Deelbehandeling plus 

Is een deelbehandeling waarbij een extra handeling, met gebruik van extra materiaal, moet worden verricht. Maar waarbij de 30 min. niet wordt overschreden.

 

Voetmassage  (30 minuten)

Heb je behoefte aan meer rust in je hoofd en meer ontspanning in je lichaam? Dan is een ontspannende voet massage iets voor jou. Beide voeten worden elk een kwartier lang behandeld met ontspannende technieken m.b.v. een ontspannende of verfrissende crème.

 

Voetmassage plus

Voorafgaand aan de voetmassage worden je voeten gestimuleerd door een heerlijk geurende scrub van ongeveer 5 minuten per voet.

 

 

Nagellak

In de lente en zomerperiode is er ook de mogelijkheid om aansluitend aan de behandeling de nagels te laten lakken. het betreft hier een gewone nagellak, waarbij je keuze hebt uit meerdere kleuren. Het is verstandig om de nagels tussendoor een poosje zonder lak te laten.

 

Gel lak

Het plaatsen van gel lak is alleen mogelijk i.c.m. een volledige- of een deelbehandeling aangezien de nagels hiervoor geprepareerd dienen te worden. Ook hier is er een ruime keuze uit verschillende kleuren. Het is verstandig om de nagels tussendoor een tijdje zonder lak te laten.

 

Voor zowel gewone nagellak als gel lak geldt dat ik deze alléén aanbreng op teennagels!

 

Gel lak verwijderen

Dit gebeurt zorgvuldig met een keramische frees.

 

Gelacy nagelreparatie

Gelacy is een nieuw product dat een kruising is tussen gel en acryl. Het heeft de voordelen van beide producten, zonder de nadelen. Het wordt veel toegepast binnen de voetverzorging en kan zowel in UV als in LED worden uitgehard. 

Een beschadigde nagel kan met dit product heel mooi gereconstrueerd, verlengd of opgebouwd worden. Het resultaat is heel natuurlijk.

Waarvoor kan een nagelreparatie dienen?


-Vervanging van (gedeeltelijk) ontbrekende nagels
-Correctie van vervormde nagels
-Behandeling en begeleiding van ingroeiende nagels
-Beschermlaag voor beschadigde of versplinterde nagels
-Versterking van zwakken nagels
-Het opvullen van missende nagelhoeken
-Het verfraaien van mycose (schimmel) nagels
-Begeleiding van de groei van de nagel na verlies door trauma (bijvoorbeeld een blauwe nagel)